Van 't Schip na stuntpunt: "Gevochten tot einde"

26 maart 2021, 09:15

Griekenland zorgde deze interlandweek voor de grootste verrassing door topland Spanje op een 1-1 gelijkspel te houden. De ploeg van bondscoach John van 't Schip deed in het eerste duel in het teken van WK-kwalificatie daarmee uitstekende zaken. Na afloop kon Van 't Schip zijn geluk logischerwijs niet op.

Alvaro Morata dacht de Spanjaarden met zijn openingsgoal voor rust naar een eenvoudige zege te leiden, maar een benutte penalty van Anastasios Bakasetas voorkwam dat. "Na die strafschop bleven we vechten", sprak Van 't Schip met Ziggo Sport. "Het is een geweldig punt. Ik ben blij voor het team en de inwoners van Griekenland, die de onafhankelijkheidsdag vierden."

Het belangrijkste element was, net als tweehonderd jaar geleden, dat Grieken vechten tegen grotere tegenstanders", vertelde Van 't Schip. "We hebben laten zien dat we een team zijn. We bleven vechten tot het einde. Natuurlijk domineerde Spanje en had het veel balbezit, maar ze creëerden niet heel veel grote kansen." Voor Van 't Schip wacht een monsterkus in strijd om WK-kwalificatie. Naast Spanje zit het ook in de poulefase met het Zweden van Zlatan Ibrahimovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen