De Leeuw: "Ben een Brabander, maar Groningen voelt als thuis"

26 maart 2021 – Michael de Leeuw kiest ervoor om FC Emmen na dit seizoen te verlaten en terug te keren bij FC Groningen. De 34-jarige aanvaller is dit voetbaljaar van grote waarde voor Emmen, maar kan de lokroep van zijn oude club niet weerstaan. Hij is blij met zijn rentree na dit seizoen.

De Leeuw: "Ben een Brabander, maar Groningen voelt als thuis"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Leeuw is woonachtig in Groningen en voelt nog altijd een sterke connectie met de club waar hij tussen 2012 en 2016 ook al speelde. "Ik voel me hier zeer thuis. Ik ben en blijf van origine een Brabander, maar Groningen voelt na al die jaren ook als mijn thuis. Ik heb me hier na mijn terugkomst uit Amerika gevestigd met mijn gezin en ook de komende jaren zijn gericht op een verblijf in Groningen", vertelt De Leeuw op de clubwebsite.

De aanvaller heeft voor een jaar getekend, met de optie op een extra seizoen. "Ik ben heel blij komende zomer terug te keren bij FC Groningen, de club biedt me een fantastische mogelijkheid, maar ik hoop wel dat ik volgend seizoen tegen FC Emmen kan spelen." Met Emmen staat hij momenteel voorlaatste. De aanvoerder wil er ondanks zijn vertrek in de zomer alles aan doen om erin te blijven met Emmen. "De komende weken gaan we er alles aan doen om FC Emmen te behouden voor de Eredivisie. Daarop zal tot het einde van dit seizoen de focus liggen."

Lees ookVerrassend: De Leeuw verruilt FC Emmen voor FC Groningen

Reacties

Eredivisie

gerelateerd