Van Hanegem: "Ihattaren kan beste Marokkaanse speler worden"

28 maart 2021, 12:14

De kwaliteiten van Mohamed Ihattaren zijn buiten kijf volgens Willem van Hanegem. De legendarische oud-international ziet een geweldig talent bij de spelmaker van PSV, maar stelt vast dat de negentienjarige middenvelder de verwachtingen nog niet waarmaakt.

"Hij kan de beste Marokkaanse speler worden, die er is. Dat is geweldig om te zien. Maar het ligt ook aan hemzelf. Het ene komt aanwaaien en dan moet je laten zien dat het zo is. Dat moet een bepaalde eer zijn", vertelt Van Hanegem aan ESPN. Zijn jonge leeftijd hoeft volgens De Kromme ook geen reden te zijn van zijn mindere prestaties. De bal ligt nu bij hemzelf, vindt Van Hanegem.

De jonge middenvelder kwam deze overigens groot in het nieuws in Marokko. De media in het Afrikaanse land beweren namelijk dat de PSV'er mogelijk alsnog voor Marokko gaat kiezen om interlands voor te spelen. Aanleiding voor die berichtgeving is een actie op Instagram van de aanvaller: (bijna) al zijn foto's die linken naar het Nederlands elftal, zijn verwijderd.

De Marokkaanse media schrijven dat er zeven van de acht foto's op zijn Instagram-pagina die linken aan het Nederlands elftal en aan de jeugdploegen van Oranje, zijn verwijderd. Op zijn huidige profiel zijn inderdaad weinig kiekjes te vinden die nog een link hebben met Oranje, behalve de excentrieke uitshirts van PSV uit het verleden. Daar stonden in het verleden na zijn eerste oproep in elk geval een aantal plaatjes op bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen