'Real Madrid presenteert Van Nistelrooy dinsdag'

17 juli 2006, 16:40

De transfer van Ruud van Nistelrooy naar Real Madrid lijkt zo goed als rond. De Spaanse krant Marca weet te melden dat de spits morgen officieel gepresenteerd zal worden in Estadio Santiago Bernabeú, de thuishaven van Real. Naar verluidt betaalt Real Madrid iets minder dan zestien miljoen euro voor de aanvaller, die bij Manchester niet meer door één deur kan met manager Alex Ferguson.

De laatste dagen werd al duidelijk dat een transfer van Van the Man naar Madrid een kwestie van tijd was. De spits wil graag naar Madrid en Real wilde de Nederlander graag inlijven. Het wachten was alleen nog op het moment dat beide clubs tot een akkoord zouden komen en dat lijkt nu het geval te zijn. 

De reden dat alles zo snel gegaan is, is dat Manchester-directeur David Gill op het punt zou staan om voor twee weken op vakantie te gaan. Real wil liever niet nog twee weken wachten, omdat Van Nistelrooy nu al volgende week aan zou kunnen sluiten bij de selectie van trainer Fabio Capello. Diezelfde Capello liet zich in dezelfde krant eerder overigens al positief uit over de Nederlander. "Hij is een garantie voor doelpunten en kan voor Real Madrid een heel waardevolle speler worden", zei de Italiaanse oefenmeester over de spits van Oranje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen