Langverwachte rentree Schøne, ook Gudmundsson en Broja basis

28 maart 2021 – De WK-kwalificatiecyclus voor 2022 wordt om 18.00 uur hervat met vier wedstrijden. Krakers worden er niet afgewerkt, maar toch is de inbreng van (voormalig) Eredivisionisten groot. Zo maakt Lasse Schøne voor het eerst in anderhalf jaar zijn opwachting in de nationale ploeg van Denemarken, dat het in eigen huis opneemt tegen Moldavië.

Langverwachte rentree Schøne, ook Gudmundsson en Broja basis

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De middenvelder van SC Heerenveen maakt voor het eerst in lange tijd weer onderdeel uit van de Deense ploeg. Tegen Israël bleef de ervaren middenvelder nog negentig minuten op de bank, maar nu is zijn rentree een feit. Daarmee heeft hij bereikt waarvoor hij deze winter Genoa verruilde voor Friesland: in de Eredivisie hoopte hij zich met speeltijd weer in de kijker te spelen van de nationale ploeg, waarmee hij komende zomer aan het EK wil deelnemen. Ook oud-Ajacied Kasper Dolberg start vanaf het begin.

Georgië hoopt met ex-Vitessenaar Guram Kashia op een stunt tegen Spanje, terwijl AZ'er Albert Gudmundsson een basisplaats heeft bij IJsland tegen Armenië. Ook Albanië en Engeland staan tegenover elkaar. The Three Lions zullen Vitesse-spits Armando Broja in het gareel moeten houden. Bij de Engelsen begint Mason Mount (ex-Vitesse) in de basis.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd