De Graafschap slaat grote slag niet: "Heel pover en matig"

28 maart 2021, 22:09

Ted van de Pavert is teleurgesteld in het optreden van De Graafschap in de topper tegen NAC Breda. Op bezoek bij de Brabanders kreeg het de uitgelezen kans om dichter bij de koppositie te komen, maar NAC bleek in eigen huis te sterk. Het spel van de Doetinchemmers was volgens Van de Pavert het meest frustrerende. 

Aanvoerder Van de Pavert, die de band overnam van de naar NAC Breda vertrekkende Ralf Seuntjens, baalde van het optreden van zijn ploeg. "We begonnen dramatisch aan de wedstrijd, met de fout van onze keeper (Rody de Boer, red.). Daarna pakten we het goed op, maar laten we het na om door te drukken. De tweede helft was het echter matig en pover, zwaar onvoldoende."

Omdat koploper SC Cambuur verloor van Roda JC, kon De Graafschap uitstekende zaken doen in strijd om de koppositie. Dat beseft ook Van de Pavert zich. "Vandaag konden we een heel belangrijke slag slaan, dus dat is extreem balen", sloot hij af in gesprek met ESPN. De achterstand op Cambuur blijft zes punten, terwijl NAC op één punt is genaderd.

NAC-captain Thom Haye was logischerwijs blijer met het resultaat. "We wisten wat er op het spel stond, dat merk je aan alles", aldus de middenvelder. "Gelukkig valt het onze kant op. De komende weken kan het echt nog alle kanten op. Het is goed dat we er weer tussen staan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen