Lang en Club Brugge halen opgelucht adem: schade valt mee

29 maart 2021, 09:23

De bovenbeenblessure van Noa Lang lijkt relatief mee te vallen. De 21-jarige aanvaller heeft weliswaar het EK verlaten en zal komend weekend vermoedelijk nog niet in actie komen voor Club Brugge, maar volgens Het Laatste Nieuws moeten een paar weken revalideren in principe volstaan.

Lang kwam zaterdagavond in het groepsduel met Jong Duitsland ongelukkig in botsing met ploeggenoot Teun Koopmeiners. Na het nog een paar minuten te hebben geprobeerd, verliet de aanvaller in tranen het veld. Gevreesd werd dat Lang een ernstige (knie)blessure had opgelopen, maar de schade valt mee. Op een bloeduitstorting op de knie na is er geen verdere schade vastgesteld.

Lang nam zondag afscheid van zijn ploeggenoten van Jong Oranje, die zich dinsdag hopen te plaatsen voor de finaleronde van het EK. "Dat was wel verdrietig", blikte Van de Looi terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Noa baalt. Hij was vanmorgen met de dokter op pad voor een scan. Daarna is hij teruggekomen. Toen hebben we even met z'n drieën gesproken. Zijn club wil hem terughebben. Dat is logisch, ze willen graag zien wat er aan de hand is. Daarna heeft hij nog mee geluncht en hebben we afscheid van elkaar genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen