Raiola bespreekt toekomst Ihattaren: "Er speelt nu niks"

29 maart 2021, 09:22

Mino Raiola gaat er vooralsnog vanuit de Mohamed Ihattaren ook volgend seizoen bij PSV speelt. Volgens de zaakwaarnemer speelt er op dit moment niks rond de negentienjarige aanvallende middenvelder, die in Eindhoven beschikt over een contract dat nog anderhalf jaar doorloopt.

Raiola was zondagavond (digitaal) te gast bij Studio Sport en werd door presentator Sjoerd van Ramshorst gevraagd hoe groot de kans is dat Ihattaren volgend seizoen bij Ajax of AZ speelt. "Op dit moment is dat nul, want ik ben door geen van die clubs benaderd en hij heeft gewoon nog een contract bij PSV", reageerde de zaakwaarnemer.

Het Eindhovens Dagblad schreef onlangs dat Ihattaren zich de komende tijd gaat focussen op het voetbal en dat de contractperikelen tot minimaal het einde van het seizoen zijn geparkeerd. Of Ihattaren ook na de zomer speler van PSV is, weet Raiola niet zeker. "Als ik de toekomst zou kunnen voorspellen, dan zou ik wel de Lotto spelen of naar het casino gaan. Ik weet het nu niet. Als de vraag is: wat speelt er op dit moment? Dan is het antwoord: niks."

Lees ookRaiola kraakt statements: "Nu ook tegen toeslagenaffaire?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen