Makkelie gaat door het stof en biedt Ronaldo en co excuses aan

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 maart 2021 – Danny Makkelie heeft de selectie en technische staf van de nationale ploeg van Portugal zijn excuses aangeboden voor zijn fout in de slotfase van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Servië en Portugal. Cristiano Ronaldo leek de Portugezen naar 2-3 te schieten, maar een duidelijk doelpunt van de sterspeler werd niet goedgekeurd.

Makkelie gaat door het stof en biedt Ronaldo en co excuses aan

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zowel Makkelie als grensrechter Mario Diks zag niet dat de bal de lijn volledig had gepasseerd. En omdat er geen doellijntechnologie beschikbaar was in Belgrado, kon de fout niet worden hersteld. "Volgens het beleid van de FIFA is het enige wat ik mag zeggen dat ik mijn excuses heb aangeboden aan de bondscoach en het team", vertelt de arbiter tegen A Bola.

Makkelie baalt enorm van zijn fout, die Portugal twee punten kostte. "Als team werken we hard om altijd de goede beslissingen te nemen. We worden er niet blij van dat we zo in het nieuws zijn", aldus de 38-jarige Nederlandse scheidsrechter, die in Servië zijn honderdste internationale wedstrijd floot.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd