Beukema: "Grote kans dat het binnen drie weken rond is"

30 maart 2021, 00:04

Sam Beukema is 'hot'. De 22-jarige verdediger van Go Ahead Eagles is bezig aan een goed seizoen en staat in de belangstelling van vele Eredivisie-clubs. Er komt snel wat rond, voorspelt de verdediger.

Na 29 duels staat de teller van Beukema dit seizoen al op zeven competitietreffers. Daarmee heeft hij een aanzienlijke bijdrage in de subtopklassering van Go Ahead. Hans Kraay junior zei vorige week bij ESPN dat Beukema binnen enkele weken bij een club uit de Eredivisie tekent. Het zou niet gaan om Feyenoord, maar welke club het wel is, is vooralsnog onduidelijk.

Na de 3-3 remise bij FC Den Bosch ging Beukema in op zijn toekomst. "Ik heb het meegekregen", zei hij bij ESPN over de woorden van Kraay junior. "Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om erover te praten nu, maar er is zeker interesse. Dat is zeker en er speelt ook best wel wat. Ik wil het er nu eigenlijk niet teveel over hebben omdat ik zo teleurgesteld ben over deze wedstrijd en dit resultaat, maar de interesse is mooi. Daar ben ik blij mee en trots op. Het zal blijken wat er de komende weken gebeuren."

Beukema vindt het niet nodig om een tussenstop te maken in de Eredivisie. Hij wil rechtsreeks naar de top, zo laat hij weten. "Ik weet dat ik goed bezig ben en een goede ontwikkeling doormaak. Ik ga uit van eigen kracht en voel ook gewoon dat er nog veel meer inzit dus ik weet zeker dat ik dat wel aankan. De kans is groot dat er binnen drie weken wat rond is."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen