Sparta gaat door met drietal en zwaait Gravenberch en Duarte uit

30 maart 2021 – Sparta Rotterdam gaat langer door met Bryan Smeets, Bradly van Hoeven en Tim Coremans. Het drietal heeft een contractverlenging dan wel een nieuwe verbintenis gekregen. Danzell Gravenberch en Deroy Duarte zijn bezig aan hun laatste maanden op Het Kasteel.

Sparta gaat door met drietal en zwaait Gravenberch en Duarte uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Directeur voetbalzaken Henk van Stee maakt dinsdag bekend dat de opties in de contracten van Smeets en Van Hoeven zijn gelicht. "Smeets is de afgelopen jaren een toegevoegde waarde geweest, zeker in de opbouw van de aanval. Het is een jongen die van de Eerste Divisie komt en zich bij Sparta geweldig heeft gemanifesteerd. Hij heeft een heel succesvolle periode gehad en hopelijk kan hij dat doorzetten."

Coremans heeft ondanks blessureleed een nieuw contract gekregen. "Hij heeft het prima gedaan en is het afgelopen jaar helaas geblesseerd geweest, maar we zien toekomst in hem", aldus Van Stee, die aangeeft dat Deroy Duarte ook een nieuwe aanbieding heeft gekregen. "Maar die hij heeft niet geaccepteerd, dus is de aanbieding weer ingetrokken."

Gravenberch gaat eveneens op zoek naar een nieuwe werkgever, al wilde Sparta niet per se afscheid van hem nemen. "Over hem hebben we intern de grootste discussie gehad. We hebben hem vorig jaar bij Dordrecht weggehaald en werkte met een contract waarvan je zegt: je bent een jongen die het absoluut wil maken. Hij is afgevallen en heeft veel progressie geboekt. Hij is nu 27 jaar en wil elke week in de basis staan, desnoods een treetje lager. We gunnen hem een andere club, dat heeft hij enorm gewaardeerd." Ook de aflopende contracten van Jeffry Fortes, Michael Fabrie, en Lassana Faye zijn niet verlengd.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd