PSV beloont Doudah met eerste profcontract: "Ik ben heel trots"

30 maart 2021 – Amin Mohammed Doudah heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste contract bij PSV. De achttienjarige Belgisch-Marokkaanse middenvelder heeft zich tot de zomer van 2023 verbonden uit de club uit Eindhoven, zo maakt zijn werkgever dinsdag via de officiële kanalen bekend.

PSV beloont Doudah met eerste profcontract: "Ik ben heel trots"

Doudah speelt al jaren in de jeugdopleiding van PSV. Hij kwam in 2013 over van RSC Anderlecht. Sinds deze winter is de middenvelder officieel speler van Jong PSV. Op 6 november debuteerde hij in de Eerste Divisie en daarna volgden nog eens zestien optredens in het beloftenteam.

"Ik ben heel trots, vooral omdat ik een een aantal moeilijke jaren heb gehad. Deze dag is extra speciaal na alle tegenslagen", doelt hij op de zware blessure waardoor hij een jaar uit de roulatie was. Volgend seizoen wordt Doudah bij Jong PSV getraind door Ruud van Nistelrooij. "Als kleine jongen keek ik al tegen hem op. Zeker toen ik hem de eerste keer zag, kon ik het niet geloven. Het is echt een eer om met hem samen te werken."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd