Jong Oranje begint met Harroui, Boadu en Kadioglu

30 maart 2021, 17:10   Bijgewerkt: 30 maart 2021, 20:01

Erwin van de Looi heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor de cruciale wedstrijd tegen Jong Hongarije. De Nederlandse talenten moeten winnen om uitzicht te houden op de volgende ronde van het EK. In de MOL Aréna Sóstó moet Van de Looi het stellen zonder de geschorste aanvoerder Teun Koopmeiners en de geblesseerde smaakmaker Noa Lang.

Van de Looi heeft opnieuw gekozen voor een systeem met twee aanvallers. Naast Boadu staat Justin Kluivert, die tegen Duitsland nog trefzeker was. Het viermansmiddenveld wordt gevormd door Abdou Harroui, Dani de Wit, Ferdi Kadioglu en Cody Gakpo. Achterin is niet geschoven. Daar spelen Jordan Teze, Perr Schuurs, Sven Botman en Mitchel Bakker. Kjell Scherpen staat onder de lat.

Jong Oranje heeft na twee gelijke spelen in ieder geval een driepunter tegen tegen de Hongaren, die twee keer verloren hebben. Jong Duitsland en Jong Roemenië hebben vier punten en hebben aan een 2-2 gelijkspel voldoende om allebei door te gaan. De manschappen van Van de Looi zullen zich echter moeten richten op zelf winnen. Daarna kan de blik op de wedstrijd tussen de Duitsers en de Roemenen.

Opstelling Jong Oranje: Scherpen; Teze, Schuurs, Botman, Bakker; Harroui, Gakpo, Kadioglu, De Wit; Kluivert, Boadu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen