Kishna langer bij ADO Den Haag, Willem II licht optie Saddiki

31 maart 2021, 13:21

ADO Den Haag heeft het contract van Ricardo Kishna verlengd. De verbintenis van de aanvaller liep deze zomer af, maar de club maakt gebruik van de optie om hem een jaar langer in het Cars Jeans Stadion te houden. Ook Willem II houdt een sterkhouder langer binnenboord. Dries Saddiki ligt nu tot medio 2022 vast bij de Tilburgse degradatiekandidaat.

Naast de 26-jarige Kishna is ook de optie in het contract van Benjamin Reemst (21) gelicht. Michiel Kramer, Nasser El Khayati, Shaquille Pinas, John Goossens, Martin Fraisl, Youness Mokhtar en Cain Seedorf zijn nog met de club in gesprek over een langere samenwerking. De club moet echter nog wachten hoe de sportieve en financiële situatie er binnenkort uit zal zien.

Vanuit Tilburg kwam het nieuws dat Saddiki dus langer bij Willem II blijft. De Belgische middenvelder was een belangrijk onderdeel van de succesploeg van seizoen 2019/20, maar is dit voetbaljaar veel geblesseerd geweest. Hij speelde tot op heden 59 officiële wedstrijden en lijkt binnenkort zijn rentree te maken bij de ploeg van trainer Zeljko Petrovic.

VVV-Venlo bindt talenten

Simon Janssen (20) en Aaron Bastiaans (18) spelen ook volgend seizoen in het geelzwart van VVV. De Limburgers hebben de opties in hun contracten gelicht. De verbintenissen met Christian

Kum en Tristan Dekker zijn volgens de richtlijnen formeel opgezegd. De optie in het contract van Nezar S'rifi wordt niet gelicht door VVV, dat nog altijd tegen degradatie strijdt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen