Mitrovic bezorgt Servië benauwde overwinning bij Azerbeidzjan

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 maart 2021 – Servië heeft dinsdagavond een minimale overwinning geboekt op Azerbeidzjan. In groep A van de WK-kwalificatie moest de 'Nederlands-getinte' ploeg op bezoek in het verre Bakoe, waar Aleksandar Mitrovic zijn ploeg bij de hand nam. Na drie wedstrijden staat Servië op zeven punten.

Mitrovic bezorgt Servië benauwde overwinning bij Azerbeidzjan

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In het Olympisch Stadion van Bakoe stonden namens de bezoekers een aantal bekende namen in de basis. Bondscoach Dragan Stojkovic had plekken toebedeeld aan Feyenoorder Uros Spajic en Ajacied Dusan Tadic. Ook ex-Eredivisionisten Filip Kostic en Nemanja Gudelj verschenen aan de aftrap tegen de nummer 108 van de FIFA-wereldranglijst.

Al na zestien minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Na een passje van Tadic nam topschutter Aleksandar Mitrovic de bal handig mee naar binnen en schoof hij uitstekend raak in de verre hoek: 0-1. De spits van het Engelse Fulham maakte al zijn vierde treffer in de derde kwalificatiewedstrijd. Vlak voor het rustsignaal pakte Spajic nog een gele kaart.

Waar er in de eerste helft weinig aan de hand was voor de gasten, bleek dat in het tweede bedrijf zeker niet het geval. Na een onhandige overtreding van Kostic ging de bal vrij gemakkelijk op de stip. Dat buitenkansje was wel besteed aan Emin Makhmudov. Een stuntje zat er echter toch niet in voor Azerbeidzjan. Negen minuten voor tijd maakte wie anders dan Mitrovic alsnog de winnende treffer namens Servië.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd