Lang: "Ik wilde mezelf niet helemaal wegcijferen voor Ajax"

31 maart 2021, 17:30

Volgens het gerenommeerde Transfermarkt is Noa Lang met een geschatte marktwaarde van twintig miljoen euro de meest waardevolle speler van de Belgische competitie. Mocht een club zich met dat bedrag melden bij Club Brugge, dan verwacht de 21-jarige aanvaller dat het bod van tafel wordt geveegd.

tla

"Toen ik deze kant op ging, was ik 4,5 miljoen euro waard. Het kan snel gaan. Op een dag zal ik nog veel meer waard zijn. Als ik nu een transfer maak, zal de club nog meer dan 20 miljoen vragen, denk ik zo", zegt Lang in een interview met Helden. Met twaalf doelpunten en zeven assists in 22 competitiewedstrijden is de jonge aanvaller bezig aan een uitstekend eerste seizoen in België.

Desondanks denkt Lang dat men in Brugge het beste van hem nog niet gezien heeft. "Ik ben nog niet helemaal fit, heb ook corona gehad. Dat merk ik nog in de wedstrijden, mijn conditie is nog niet optimaal. Maar ik ben goed op weg. Nu is het zaak dat ik het constant laat zien, negentig minuten lang. Dit is ook nog maar het eerste jaar dat ik wekelijks op het hoogste niveau speel."

Lang vertrok afgelopen zomer met pijn in zijn hart uit Amsterdam. "Ajax was mijn droomclub. Maar ik wilde elke week spelen en bij Ajax stond Dusan Tadic op mijn plek. In de eerste wedstrijden van het seizoen speelde ik in totaal tien minuten. Ik was er klaar mee, dat heb ik heel duidelijk aangegeven bij trainer Erik ten Hag. Misschien heb ik het iets te duidelijk gezegd, dat is dus een 'Noa Langetje'. Mijn carrière staat op de eerste plek, en ik wilde mezelf niet helemaal wegcijferen voor de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen