PSV stuurt tien spelers van beloftenteam formele ontslagbrief

31 maart 2021 – PSV heeft de contracten van tien spelers formeel opgezegd. Het gaat om Kyan van Dorp, Gregory Kuisch, Kees van Lindert, Andrew Mendonca, Koen Oostenbrink, Robin Schoonbrood, Mark Spenkelink en Kristofer Kristinsson, Justin de Haas en Rico Zeegers.

PSV stuurt tien spelers van beloftenteam formele ontslagbrief

Zij hebben allemaal een formele ontslagbrief ontvangen. Clubs in Nederland moeten voor 1 april aflopende contracten formeel opzeggen. Als zij dat niet doen, dan heeft de speler recht op een automatische verlenging van een jaar tegen dezelfde voorwaarden. Acht van de tien spelers maken deel uit van de selectie van Jong PSV. De Haas en Zeegers worden verhuurd aan respectievelijk Dinamo Zagreb en MVV.

Armando Obispo heeft eveneens een contract dat komende zomer afloopt, maar PSV heeft een optie om de 21-jarige verdediger een jaar langer aan zich te binden. Obispo maakte vorige maand in het duel tussen Jong PSV en Helmond Sport zijn rentree na lang uit de roulatie te zijn geweest. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Vitesse, waar hij een vaste waarde was.

PSV

gerelateerd