Gosens boven Max, ook basisplaats voor Zahavi, Pavlidis en Broja

31 maart 2021, 20:45

Robin Gosens krijgt woensdagavond bij Duitsland de voorkeur boven Phillip Max. De Nederlandse Duitser van Atalanta moest afgelopen weekend nog toekijken, maar degradeert de PSV'er tegen Noord-Macedonië naar de reservebank. Duitsland jaagt op de derde driepunter van de week, waarmee het weer op gelijke hoogte komt met het eveneens nog foutloze Albanië.

Max' ploeggenoot Eran Zahavi staat wél op het opstellingsformulier. Hij en Vitesse-rechtsback Eli Dasa nemen het met Israël op tegen Moldavië, waar voormalig Fortuna Sittard-keeper Alexei Koselev onder de lat staat. Koselev vertrok afgelopen maand naar Japan. Ook Eredivisionisten Ibrahim Dresevic (SC Heerenveen) en Armando Broja (Vitesse) hebben bij respectievelijk Kosovo en Albanië een basisplaats.

Dat geldt eveneens voor Willem II-aanvaller Vangelis Pavlidis. Bondscoach John van 't Schip houdt vertrouwen in zijn goudhaantje van afgelopen week, die tweemaal trefzeker was in duel met Honduras. Zijn basisplaats in de punt van de aanval gaat ten koste van VVV-revelatie Georgios Giakoumakis. De topscorer van de Eredivisie begint op de bank en zal dus niet oog in oog komen te staan met Guram Kashia. De ex-verdediger van Vitesse begint in de basis bij opponent Georgië. Griekenland hoopt na het knappe gelijkspel tegen Spanje van vorige week (1-1) de eerste zege van de WK-kwalificatiereeks te boeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen