Klaiber droomt van Oranje: "Heb ik wel in mijn hoofd"

31 maart 2021, 21:07

Sean Klaiber krijgt dit seizoen nauwelijks minuten bij Ajax, maar steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. In gesprek met de podcast Dordt op Dinsdag geeft de van FC Utrecht overgekomen rechtsback aan te dromen van het Nederlands elftal, waarmee hij vriend en oud-ploeggenoot Robin Gosens zou volgen.

De voormalig linksback van FC Dordrecht is als uitblinker van Atalanta Bergamo namelijk uitgegroeid tot vaste waarde in de Duitse selectie. Dat lag volgens Klaiber niet direct in de lijn der verwachting. "Robin is een hele hardwerkende jongen, ik had het niet echt verwacht. Hij doet het zo goed. Ik denk dat hij het meest succesvol is van alle spelers waarmee ik bij Dordrecht heb gespeeld. Hij speelt Champions League. Ja, daar ben ik wel trots op."

Ook is Gosens dus international, een carrière die ook Klaiber nastreeft. "Het Nederlands elftal zou heel mooi zijn, maar eerst zal ik moeten gaan spelen bij Ajax. Het is wel iets wat ik in mijn hoofd heb", aldus de rechtsachter, die in de pikorde is voorbijgestreeft door Devyne Rensch, Noussair Mazraoui en Jurriën Timber.

Aan een terugkeer bij FC Dordrecht denkt Klaiber overigens nog niet. "Haha, ik heb echt geen idee of ik ooit terugkeer. Ik heb er een heel mooie periode gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen