Ramos bankzitter bij Spanje: "Ik ben gewoon een speler"

1 april 2021, 11:39

Recordinternational Sergio Ramos moest bij Spanje woensdag genoegen nemen met een invalbeurt. Vijf minuten voor tijd kwam de routinier binnen die lijnen tegen Kosovo (3-1 winst). Zijn reserverol was in de Spaanse media onderwerp van gesprek, maar de verdediger maakte zich daar zelf niet zo druk om.

"Ik voel me goed, ik kom steeds beter in mijn ritme na mijn zware knieblessure", vertelt Ramos aan Marca. "De trainer Luis Enrique heeft zich duidelijk uitgesproken over mijn reserverol, maar alles wordt door de media uit de context getrokken. De realiteit is dat ik gewoon een speler ben die blij is als hij speeltijd krijgt." Ramos heeft 177 interlands gespeeld en jaagt op het record van Egyptenaar Ahmed Hassan, die met 180 interlands de meeste caps achter zijn naam heeft staan.

Uiteraard ging het na de winstpartij in de WK-kwalificatie ook weer over zijn persoonlijke toekomst. Ramos beschikt over een aflopend contract bij Real Madrid. "Ik focus me op mijn team, want we spelen in een week tijd tegen Liverpool en FC Barcelona. Hopelijk kunnen we goede resultaten halen. Het worden ongetwijfeld mooie duels voor de voetbalfans en we hopen dat we kunnen winnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen