Huntelaar kan dit weekend rentree gaan maken in Bundesliga

1 april 2021, 14:46

Er is een kans dat Klaas-Jan Huntelaar aankomend weekend mag starten voor Schalke 04. Dat liet trainer Dimitrios Grammozis tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Bayer Leverkusen. De spits maakte sinds zijn overkomst naar Schalke nog weinig minuten voor de club uit Gelsenkirchen, dit weekend kan hij zijn eerste basisplek krijgen.

"Klaas-Jan is de speler die de meeste kans heeft om terug te keren binnenkort", dat vertelde Gramozzis tijdens de persconferentie. "Hij is zeker een optie voor het basiselftal", liet de trainer weten. Het kan de eerste basisplek worden voor Huntelaar sinds zijn rentree bij Schalke. Het huwelijk tussen Schalke 04 en Klaas-Jan Huntelaar verloopt nog niet heel soepel. De spits heeft last van aanhoudend blessureleed en kwam tot nu toe slechts 24 in actie voor de club uit Gelsenkirchen, niet één keer als basisspeler. Tijdens de laatste wedstrijd van Schalke 04 viel Huntelaar al in tegen Borussia Mönchengladbach. Die wedstrijd werd met 3-0 verloren, het lukte Huntelaar nog niet om indruk te maken.

Toch heeft Schalke wel een impuls nodig en mogelijk kan Huntelaar daarbij helpen. De club staat hopeloos onderaan in de Bundesliga, handhaving is erg ver weg. Arminia Bielefeld staat met twaalf punten boven Schalke op plek zeventien, en een play-off plek ligt nog verder weg. De club die op plek zestien staat heeft recht op een play-offticket, daar staat momenteel Köln met 23 punten. Schalke heeft een wonder nodig om daar nog bij te komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen