Smeets denkt aan Sparta-vertrek ondanks contractverlenging

1 april 2021 – Sparta Rotterdam-middenvelder Bryan Smeets (28) heeft zijn afgelopende contract weliswaar verlengd afgelopen week, toch is het niet gezegd dat hij volgend seizoen nog te zien is op Het Kasteel. De inmiddels 28-jarige voetballer hoopt zelfs op een buitenlands avontuur, mede gezien de meer beperkte hoeveelheid speeltijd die hij dit seizoen kreeg.

Smeets denkt aan Sparta-vertrek ondanks contractverlenging

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Was Smeets – één van de aanvoerders van de Rotterdammers zelfs momenteel – vorig seizoen nog een absolute vaste kracht bij Sparta, is hij dit seizoen in de regel bankzitter. "Ik heb niet zo veel gespeeld als ik zou willen. Geen enkele speler is blij als hij elke keer gewisseld wordt, en dat terwijl ik vorig seizoen zo belangrijk ben geweest", licht Smeets zijn vertrekwens toe tegenover De Limburger over zijn nabije toekomst.

De voormalig Ajax-beul droomt van een buitenlandse club. "In Nederland kan ik nog een mooie stap maken, maar ik sta ook open voor een avontuur in het buitenland. Ik wil meemaken hoe het is om in een ander land te voetballen", zei Smeets, die eerder MVV, De Graafschap, TOP Oss en SC Cambuur diende. "Amerika is mijn droombestemming, maar ook in Europa heb je geweldige competities waar iedere voetballer van droomt."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd