'Juventus overweegt clubiconen Buffon en Chiellini te laten gaan'

1 april 2021, 18:35

Juventus overweegt om vanaf komend seizoen een grote renovatie door te voeren in de A-selectie. Routiniers Gianluigi Buffon (43) en Giorgio Chiellini (36) hebben een aflopend contract in Turijn en de clubleiding overweegt zeer serieus om in de komende zomer afscheid te nemen van de twee clubiconen.

Dat schrijft transferspecialist Gianluca di Marzio althans. Hij schrijft dat Juventus binnenkort met de twee routiniers gaat praten, maar dat er vooralsnog niet gesproken wordt over een nieuw contract. De club zou niet bereid zijn om hen een nieuw contract aan te bieden vanwege de huidige situatie. Met het laten gaan van de twee routiniers, zou de verjonging moeten worden ingezet.

Buffon werd afgelopen week zelfs aan Ajax gelinkt, al betrof dat geen serieuze bron. In het roddelcircuit werd gesteld dat hij ondanks zijn hoge leeftijd wat meer speeltijd wilde maken komend seizoen en zijn carrière 'best zou willen afsluiten' bij clubs als Olympique Lyon of Ajax. Veel concreter dan dat was het gerucht niet, het bericht dat hij voor een vertrek bij Juventus staat wél. Voor Chiellini geldt in elk geval hetzelfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen