'PSV heeft met Gomez gewilde Amerikaanse back op het lijstje'

1 april 2021, 19:55

PSV gaat op korte termijn afscheid nemen van vleugelverdediger Chris Gloster, maar mogelijk komt op diens plek er weer een andere Amerikaan voor terug. Jonathan Gomez (17) staat namelijk in de belangstelling van de Eindhovenaren, die nogal veel concurrentie hebben voor de diensten van de linksback van Louisville City.

Dat schrijft Goal.com althans. De verdediger kiest een duidelijk ander pad dan veel andere Amerikaanse spelers, want na zijn transfervrije vertrek bij FC Dallas was er veel interesse uit Europa. Toch koos hij ervoor om speelminuten op te doen op het tweede niveau van Amerika bij Louisville City, waar hij nog altijd tijd zijn minuten maakt en zichzelf opnieuw in de belangstelling heeft gevoetbald van diverse clubs.

PSV zou bewust op Gomez hebben gescout in zijn tijd bij het U17-team van Amerika recentelijk, terwijl eerder Real Sociedad, Holstein Kiel, Chivas Guadalajara en Lille OSC ook al interesse toonden. Ook Manchester City zou contact hebben gezocht met de verdediger, terwijl Borussia Dortmund eveneens een keer voor hem zou zijn afgereisd naar de VS. 

Lees ook: 'PSV verkoopt Amerikaanse back aan New York City FC'

Tegenover het Engelse medium laat Gomez weten op termijn graag de stap naar Europa te willen maken en trainde voor de coronacrisis al eens mee bij FC Midtjylland, Freiburg, Sporting Portugal, Werder Bremen en FC Porto, waar zijn broer Johan speelt in het B-team. Mogelijk gaat dus ook PSV zich mengen in de strijd om het talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen