Van Hanegem over Ten Hag: "Mag af en toe iets vrolijker"

1 april 2021, 22:11

Willem van Hanegem merkt dat Erik ten Hag steeds losser wordt in zijn houding in de media. De Kromme stelt dat de Ajax-coach steeds vrolijker wordt in zijn interviews, maar denkt dat daar nog een hoop te winnen valt voor de oefenmeester van de Amsterdammers. "Hij doet het goed met die gasten, maar af en toe zou hij iets vrolijker mogen zijn."

Dat zei Van Hanegem tegenover ESPN over Ten Hag. "Anders zit hij net te kletsen als een dominee", doelt het Feyenoord-icoon op het toontje dat de Ajax-coach vaak voor en na wedstrijden heeft. Volgens Van Hanegem mag het allemaal iets vrolijker. "Dit is de mooiste baan van wat je doet. In het begin had hij ook weleens een grapje, maar leek hij zich dan te generen voor dat grapje."

Dat zou Ten Hag volgens De Kromme het een stuk makkelijker maken voor Ten Hag, die met name in het verleden nog weleens heel negatief wordt weggezet. "Het is niet eerlijk dat hij zo benaderd wordt", stelt Van Hanegem daarom. "Ik zeg niet dat het een koekenbakker is. Maar ik zeg ook niet dat hij het helemaal top doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen