Scholes steunt Van de Beek: "Dan is het onmogelijk"

2 april 2021, 09:56

De situatie van Donny van de Beek bij Manchester United blijft een lastige. De middenvelder komt nauwelijks aan spelen toe op Old Trafford en stond tijdens slechts twee Premier League-wedstrijden in de basis. Clubicoon Paul Scholes leeft mee met de Nederlander.

Ondanks dat United veertig miljoen pond aan Ajax betaalde voor de 23-jarige middenvelder, lijkt er weinig vertrouwen in hem te zijn. "Spelers hebben altijd een serie wedstrijden nodig", zegt Scholes tegen Metro. "Donny speelt soms een wedstrijd en daarna komt hij dan tien wedstrijden niet meer in actie. Het is onmogelijk voor dit soor spelers om dan in vorm te komen. Dat kan niet zonder een serie wedstrijden."

Ondanks het feit dat er geruchten gaan over een vertrek van Van de Beek, lijkt Ole Gunnar Solskjaer hem te willen houden. "Er is altijd veel speculatie over onze spelers", zegt de Noorse coach. "Donny focust zich enorm en wil er in de slotfase van dit seizoen staan." Manchester United hervat de Premier League zondag tegen Brighton & Hove Albion. De club van Van de Beek staat tweede, met een punt meer dan Leicester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen