Hateboer zet nieuwe stap in herstel, Sinkgraven nog niet terug

2 april 2021 – Hans Hateboer heeft een nieuwe stap gezet in zijn herstel van een enkelblessure. De 27-jarige vleugelverdediger ging onlangs onder het mes en kan inmiddels weer lopen, zo heeft zijn trainer Gian Piero Gasperini vrijdag bekendgemaakt. Daley Sinkgraven is nog altijd uit de roulatie en komt komend weekend opnieuw niet in actie voor Bayer Leverkusen.

Hateboer zet nieuwe stap in herstel, Sinkgraven nog niet terug

Hateboer staat al een tijdje aan de kant bij Atalanta. De verdediger moest onlangs onder het mes om te worden geholpen aan zijn enkelkwetsuur. Op 23 januari speelde Hateboer zijn laatste wedstrijd voor de Italiaanse club. Vanzelfsprekend ontbrak hij afgelopen interlandperiode bij het Nederlands elftal.

Sinkgraven is ook al enige tijd niet in actie gekomen. Op 25 februari, toen Bayer Leverkusen in de Europa League werd uitgeschakeld door Young Boys, speelde hij zijn laatste wedstrijd. De linkervleugelverdediger liep in maart een spierscheuring op en is daar nog niet van hersteld, vertelde trainer Hannes Wolf vrijdag. Leverkusen neemt het zaterdag op tegen het Schalke 04 van Klaas-Jan Huntelaar, die zijn rentree kan maken.

gerelateerd