Stekelenburg stelt fans gerust: "Ajax wil jaar met me door"

2 april 2021, 22:26

Maarten Stekelenburg verwacht ook volgend seizoen bij Ajax op de loonlijst te staan. De 38-jarige doelman ontving deze week een formele ontslagbrief en begrijpt dat de achterban van de Amsterdamse club schrok van dat nieuws. "Ik kreeg ook een pushbericht van De Telegraaf. En opeens stond mijn telefoon roodgloeiend."

Iedereen die erom vroeg, heeft hij gerust kunnen stellen. "Volgens de cao moest Ajax voor 1 april formeel de aflopende contracten opzeggen. Maar we zijn in gesprek over een nieuwe, éénjarige verbintenis. En je gaat niet met elkaar om de tafel als er geen intentie is om bij te tekenen. Ajax wil nog een jaar met me door en ik met Ajax. Dus daar komen we wel uit", vertelt hij aan De Telegraaf.

Stekelenburg keerde afgelopen zomer terug bij Ajax. Hij werd gehaald als reserve-doelman, maar is door de dopingschorsing van André Onana op dit moment eerste keeper. Onlangs maakte de ervaren sluitpost zijn rentree in de Oranje-selectie. In de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije, Letland en Gibraltar kwam hij niet aan de bak.

Naast Stekelenburg hebben ook Brian Brobbey (vertrekt naar RB Leipzig) en Oussama Idrissi (keert terug naar Sevilla) een formele ontslagbrief gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen