Zirkzee loopt knieblessure op en moet mogelijk onder het mes

2 april 2021, 23:24

Het seizoen van Joshua Zirkzee zit er mogelijk al op. De negentienjarige aanvaller heeft een knieblessure opgelopen en moet volgens zijn club Parma mogelijk zelfs onder het mes. In overleg met Bayern München zal een beslissing worden genomen over het revalidatieproces.

Moet de knie van Zirkzee worden geopereerd, dan lijkt zijn seizoen voorbij. Parma hervat zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Benevento en speelt daarna in ongeveer zes weken nog negen wedstrijden. Mogelijk betekent het ook dat Zirkzee zijn laatste minuten voor Parma heeft gemaakt. De Italiaanse club heeft in de huurovereenkomst weliswaar een koopoptie bedongen, maar lijkt niet vijftien miljoen euro te zullen neertellen voor de definitieve komst van de Nederlandse spits.

Los van de blessure is het Italiaanse avontuur van Zirkzee vooralsnog geen succes. De Nederlandse spits trok naar de Serie A om meer aan spelen toe te komen, maar kwam als invaller nog maar vier keer in actie. "Als jonge speler moet je veel spelen om je verder te ontwikkelen. In dat opzicht was zijn overstap naar Parma niet ideaal. Ik weet niet wat de afspraak was, maar het kan niet zo zijn dat je je laat verhuren en dan niet speelt. Dat levert voor hem en voor Bayern niks op", zei Roy Makaay deze week tegen Spox.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen