Heerenveen tegen Ajax: "Denk echt dat er mogelijkheden zijn"

3 april 2021, 11:14

Voor sc Heerenveen wacht dit weekend de thuiswedstrijd tegen Ajax, de koploper van de Eredivisie. De Amsterdammers steken in geweldige vorm, maar zijn op bepaalde plekken kwetsbaar. Dat heeft Johnny Jansen gemerkt.

De trainer van Heerenveen weet dat zijn team de underdog zal zijn tegen Ajax, maar vindt dat niet erg. "Ik denk echt dat er mogelijkheden zijn. Ajax is de beste ploeg van Nederland, maar er zullen altijd mogelijkheden zijn om te kunnen counteren", vertelt hij aan Omrop Fryslan. "We moeten het compact houden en vanuit daar druk op de bal krijgen. En zo de strijd aangaan met de tegenstander. Dat zullen we gewoon beter moeten doen als de vorige keer", weet Jansen.

Wat betreft de opstelling van Heerenveen houdt Jansen nog een kleine slag om de arm. Dat heeft te maken met het feit dat het nog afwachten is hoe de corona-uitslagen zullen zijn. "Dat is best spannend. Sommige jongens hebben interlands gespeeld en komen uit het buitenland. Ik las dat er bij Feyenoord ook een aantal jongens niet bij zijn. Dat kan ons ook gebeuren. Onze dokter vertelde dat hij met klotsende oksels zit te wachten op de uitslagen."

De vraag is ook of Sherel Floranus gaat spelen bij Heerenveen. De back heeft het moeilijk met zijn rol en wil na dit seizoen vertrekken. "Ik speelde eerst alles en op een gegeven moment zat ik op de bank. Dat zet je toch aan het denken. Het liefst wil ik bij de top van Nederland voetballen en zo niet, dan wil ik naar het buitenland. Het is misschien niet realistisch, maar ik heb wel ambities en ik weet dat het soms snel kan gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen