Lokhoff als 'td' terug bij NAC: "Alles staat in teken van promotie"

3 april 2021 – Met Ton Lokhoff (op archiefbeeld) zit er bij NAC Breda een echte NAC-man in de directie. De 61-jarige oud-trainer werkt sinds kort technisch directeur in Breda en heeft maar één doel: met de club terugkeren naar de Eredivisie.

Lokhoff als 'td' terug bij NAC: "Alles staat in teken van promotie"

"Het is leuk om terug te zijn", zegt Lokhoff tegen BN De Stem. Lange tijd was Lokhoff trainer, inmiddels werkt hij als directeur. "Ik ben blij met deze job, maar het is niet dat ik sentimenteel word en tranen in mijn ogen krijg als ik voorbij het stadion rij." Donderdag is Lokhoff gestart met zijn werkzaamheden. Hij is de baas, maar werkt drag samen. "Het zal altijd gaan in samenwerking met, want alleen kan je niks. Ik ben een teamspeler. De trainers zijn verantwoordelijk voor de opstelling en de manier van trainen."

Lokhoff kan nog geen uitsluitsel geven over de toekomst van Mounir El Allouchi en Sydney van Hooijdonk. Beide spelers hebben een aflopend contract. "Belangrijkste is dat de spelers en de technische staf zich concentreren op de laatste wedstrijden. Alles staat in het teken van promotie. Achter de schermen zal ik mijn ding doen", zegt Lokhoff, die overigens aangeeft dat hij niets te maken had met de transfer van Ralf Seuntjens. "Daar zijn ze al heel lang mee bezig geweest en het was al rond. Dat is mij zo medegedeeld."

gerelateerd