Huntelaar na bijzonder record: "Daar draait het niet om"

3 april 2021, 21:05

Klaas-Jan Huntelaar scoorde zaterdagmiddag namens Schalke 04 op bezoek bij Bayer Leverkusen en is daarmee de oudste doelpuntenmaker ooit voor de club. De 37-jarige spits ging met zijn ploeg echter wel met 2-1 ten onder in de BayArena en blijft afstevenen op degradatie uit de Bundesliga. Daarom hecht Huntelaar weinig waarde aan zijn treffer.

"Het is leuk, maar daar draait het nu niet om voor mij", sprak de teleurgestelde Huntelaar direct na afloop van de wedstrijd tegen Leverkusen. Door doelpunten van Lucas Alario en Patrik Schick gingen de drie punten naar de gastheer. "We kunnen wel een goed gevoel meenemen naar de volgende wedstrijd. We hebben ons gezicht laten zien en dat is goed."

Toch blijft het voor hekkensluiter Schalke enkel om de broodnodige punten, weet ook Huntelaar. "Aan het einde van de wedstrijd stond het 2-1 en hadden wij niks. We blijven proberen om goed te spelen om onszelf te laten zien. Wij zullen altijd blijven vechten voor onze eer", besloot de aanvaller, die met Schalke een achterstand van dertien punten goed moet maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen