Fonseca verwacht ook Smalling terug tegen Ajax

3 april 2021 – Het is nog de vraag in hoeverre Ajax donderdagavond het verzwakte AS Roma van de afgelopen weken treft. De wedstrijd tegen Sassuolo van zaterdag betekende de terugkeer van Bryan Cristante en Jordan Veretout. Ook Chris Smalling is er tegen de Amsterdammers waarschijnlijk weer bij, zo vertelde trainer Paulo Fonseca na de wedstrijd op de persconferentie.

Fonseca verwacht ook Smalling terug tegen Ajax

"We zullen zien hoe het deze week gaat", begon de Portugees over Smalling, die herstellende is van een spierblessure. "Maar ik verwacht dat hij er donderdag weer bij is." Ook Henrikh Mkhitaryan keek de afgelopen weken vanaf de kant toe. Hij kampt met een kuitblessure. Over zijn status deed Fonseca op de persconferentie geen mededeling.

Fonseca zag zijn ploeg laat in de wedstrijd tegen Sassuolo de 2-2 incasseren. Roma staat op een teleurstellende zevende plaats, maar de coach gelooft nog altijd op een plek in de top vier (wat een Champions League-ticket op zou leveren). Hij verzekerde daarnaast dat hij tijdens de wedstrijd nog geen rekening had gehouden met de ontmoeting met Ajax. "Ik heb niet aan dat duel gedacht en heb gewoon het best mogelijke elftal opgesteld."

Ajax

gerelateerd