Koopmeiners bevestigt Roma-geruchten: "Interesse is er"

3 april 2021 – Teun Koopmeiners kan na dit seizoen een fraaie stap maken naar de Serie A. Het gerucht dat AS Roma interesse zou hebben in de middenvelder van AZ kwam vrijdag naar buiten en werd zaterdag bevestigd door Koopmeiners zelf. Veel meer dan dat de belangstelling er inderdaad is, kon of wilde hij er echter niet over zeggen.

Koopmeiners bevestigt Roma-geruchten: "Interesse is er"

Hoewel hij er eigenlijk stond om over de wedstrijd tegen Willem II te praten - waarin hij zelf rood kreeg - was Koopmeiners toch bereid in te gaan op de vraag van de NOS over de vermeende interesse. "Ik moet zeggen dat ik nu met m'n gedachten heel ergens anders zit, maar die interesse is er", bevestigde hij. "Wat er verder gaat gebeuren, gaan we wel zien."

Daarmee was het onderwerp wat hem betreft klaar, want de vraag of hij die stap zou zien zitten, wimpelde hij af. "Ik ga verder niet in op welke interesse dan ook. Ik laat het hierbij. Ik weet dat jullie het graag willen horen en dat het lastig is. Het is ook logisch als we als team zo'n goed seizoen draaien, dat aan het eind van het seizoen dit soort dingen gebeuren. Dat is nu alleen nog niet aan de orde."

Een grappig detail was dat La Gazzetta dello Sport bij het verhaal over de interesse niet een foto van Teun Koopmeiners zelf, maar van broertje Peer Koopmeiners plaatste. De broers zelf konden er wel om lachen. "Dat was wel grappig binnen ons gezin, ja. Die kan 'ie inlijsten", reageerde hij. 

gerelateerd