'Feyenoord zendt scout naar Zwitserland voor Franse buitenspeler'

4 april 2021, 08:29   Bijgewerkt: 4 april 2021, 08:41

Feyenoord heeft het oog laten vallen op Jason Mbock. Technisch directeur Frank Arnesen stuurde dit weekend een scout naar Het Zwitserse Neuchâtel Xamax om de 21-jarige buitenspeler te bekijken. Mbock liet met zijn ploeg in ieder geval een uitstekende indruk achter: Neuchâtel won mede dankzij hem met 1-4 op bezoek bij Grashoppers, twee ploegen die uitkomen op het tweede niveau in Zwitserland.

Dat meldt L'Équipe, dat eveneens weet dat Feyenoord concurrentie heeft van het Franse OGC Nice en Olympique Nîmes. Mbock wordt dit seizoen gehuurd van SCO Angers, waar hij tot de zomer van 2023 vastligt. Productief was de aanvaller dit seizoen nog nauwelijks. Mbock tekende tegen Grashoppers voor zijn eerste treffer dit seizoen.

De vraagprijs voor Mbock is niet bekend. Afgelopen winter versterkten de Rotterdammers zich al met de achttienjarige buitenspeler Aliou Baldé, die de overstap maakte uit Senegal. Feyenoord haalde begin dit seizoen eveneens Christian Conteh, maar hij is mede vanwege blessureleed nog nauwelijks aan speeltijd toegekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen