Haller en Timber keren terug in Ajax-basis, Neres boven Antony

4 april 2021, 15:38

Sébastien Haller is hersteld van zijn coronabesmetting en staat weer in de punt van de aanval van Ajax. De recordaankoop moest twee weken geleden het thuisduel met ADO Den Haag (5-0) aan zich voorbij laten gaan. Ook Jurriën Timber is weer van de partij. Ajax en SC Heerenveen trappen om 16.45 uur af. 

Ook de terugkeer van Timber is goed nieuws voor Erik ten Hag, nadat Daley Blind afgelopen week geblesseerd raakte tijdens de interlandperiode met het Nederlands elftal. Lisandro Martínez neemt zijn plek in de achterhoede over. Daardoor keert Edson Álvarez terug op het middenveld. Hij vormt de middenlinie met Oranje-internationals Ryan Gravenberch en Davy Klaassen.

In de voorhoede geeft Ten Hag de voorkeur aan David Neres boven landgenoot Antony, die op de bank begint. Bij tegenstander Heerenveen is he voor twee spelers een bjzonder duel: Lasse Schöne en Siem de Jong nemen het op tegen de werkgever waar zij de meeste successen in hun loopbaan beleefden.

Nadat eerder concurrent AZ al won van WIllem II (0-1) en PSV op weg is naar een zege op Heracles, is het aan Ajax om het gat weer op elf punten te brengen. De Amsterdammers hebben bovendien nog een inhaalwedstrijd tegoed. De ploeg van Erik ten Hag verspeelde dit seizoen pas vijfmaal punten: drie gelijke spelen en twee nederlagen.

[scHeerenveen/status/1378702117100208132]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen