Arsenal-huurling Willock doet Spurs pijn in CL-race na goals Kane

4 april 2021 – Tottenham Hotspur heeft maar amper geprofiteerd van de pijnlijke nederlaag van concurrent Chelsea (2-5). De ploeg van José Mourinho had bij een zege bij Newcasle United zondagmiddag op gelijke hoogte kunnen komen en op doelsaldo de vierde plaats zelfs kunnen overnemen, maar lieten die kans voor open doel na door een late treffer van Joseph Willock (2-2).

Arsenal-huurling Willock doet Spurs pijn in CL-race na goals Kane

De huurling van uitgerekend Arsenal maakte daarmee te twee doelpunten van Harry Kane ongedaan. De aanvoerder heeft maar weer eens te meer laten zien dat Tottenham Hotspur nog altijd niet zonder hem kan. De topschutter werd afgelopen week weer eens gelinkt aan een vertrek bij de Spurs om prijzen te winnen, maar laat zijn eigen prijskaartje maar immer stijgen.

Lees ook: Mourinho lijkt vertrouwen in Bergwijn kwijt te zijn

Met zijn twee doelpunten binnen vier minuten – na goed een half uur – had Kane de openingstreffer van Joelinton omgedraaid. Lang leek dat voor de Spurs genoeg voor de vierde plaats én een virtueel Champions League-ticket, maar door de gelijkmaker van Willock gaat die vlieger niet op.

Premier League

gerelateerd