Geblesseerde Mazraoui 'eindelijk' op de weg terug bij Ajax

4 april 2021, 20:28

Noussair Mazraoui (23) is hard op de weg terug bij Ajax. De rechtsachter annex middenvelder had de laatste weken te kampen met een blessure aan zijn gezichtsvermogen en dat duurde veel langer dan trainer Erik ten Hag had verwacht. Inmiddels heeft de oefenmeester goed nieuws gedeeld over de internationals van Marokko.

"Het ziet er eindelijk een beetje goed uit voor hem. Ik hoop dat Marzraoui de komende week al wat met de groep kan doen. Het heeft lang geduurd", erkende Ten Hag tegenover ANP over de blessure van Mazraoui. De afgelopen week heeft hij individueel extra stappen gezet en die wil de coach zo snel mogelijk uitbreiden naar deelname uit de groepstraining.

Over de kwetsuur van Maarten Stekelenburg, die in de warming-up uitviel met een knieblessure, kon de oefenmeester niets zeggen. "Daar kan ik moeilijk een antwoord op geven. We moeten de komende 24 uur wachten hoe zich dat ontwikkelt en ik denk dat we daarna meer weten." Over vervanger Kjell Scherpen was Ten Hag content tegenover de NOS. "Hij heeft het uitstekend gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen