Kishna blijft: "Maar speel liever tegen PSV dan tegen Helmond"

5 april 2021 – ADO Den Haag heeft de optie in het contract van Ricardo Kishna gelicht, waardoor de buitenspeler ook komend seizoen speler van de club zal zijn. De vraag is uiteraard op welk niveau ADO komend seizoen zal spelen, aangezien het onderaan staat in de Eredivisie. Kishna stelt dat ook als ADO degradeert, hij zal blijven.

Kishna blijft: "Maar speel liever tegen PSV dan tegen Helmond"

Kishna is helemaal verlost van blessureleed en deed dit seizoen in dertien duels mee bij ADO. Tot zover het positieve gedeelte. Met de ploeg gaat het slecht, waardoor de kans aanwezig is dat de club degradeert. Ook in dat scenario blijft Kishna bij de club. "Mijn contract is verlengd, dus ik ben volgend jaar sowieso speler van ADO. Maar over de Keuken Kampioen Divisie wil ik nog niet nadenken. We hebben nog zeven wedstrijden en de kans dat we het nog redden is niet groot, maar daar gaan we nog vol voor", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Waar Kishna naar uit kijkt, is het spelen met supporters op de tribune. "Ik weet dat ik geliefd ben in Den Haag, ik heb altijd support gevoeld van de Haagse fans. Als ze straks weer op de tribunes zitten, zullen ze misschien van me verwachten dat ik het team op sleeptouw neem. Zeker als het in de Keuken Kampioen Divisie is. Dan moet ik er maar voor zorgen dat ik dat ook doe", vindt Kishna.

In de laatste zes wedstrijden van het seizoen zal Kishna alles doen om de club te helpen. "Ik ben ook één van de meer ervaren spelers in het team. Ik probeer de jongens te helpen, dat is iets waarin ik me ontwikkel. En persoonlijk zit ik ook nog in een traject. Drie jaar niet voetballen, nu pas een jaar weer wel. Ik moet constanter worden, fysiek nog sterker worden, ik heb nog heel veel te winnen."

Eredivisie

gerelateerd