Blessureleed teistert Mahi: "Ik probeer positief te blijven"

5 april 2021 – Blessureleed blijft Mimoun Mahi achtervolgen. De aanvaller van FC Utrecht moest zich tegen ADO Den Haag (1-4 winst) laten vervangen vanwege een hamstringblessure. Een scan moet uitstel geven over de ernst van de blessure. Naast die hamstringblessure kampt Mahi ook al tijden met een knieblessure.

Blessureleed teistert Mahi: "Ik probeer positief te blijven"

Dat heeft de 26-jarige aanvaller laten weten aan het Algemeen Dagblad. Meniscusklachten spelen Mahi al tijden parten, al was dat bij het grote publiek nog niet bekend omdat hij gewoon doorspeelde. Mahi was van plan om daar na dit seizoen hulp voor te zoeken. "Want in de laatste fase van het seizoen wil je belangrijk zijn voor het team. We krijgen nu Feyenoord, Ajax en Twente. Wedstrijden waarin je het verschil wil maken voor je team. Nu begint het leuk te worden en gaat het ergens om", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Dat hij tegen ADO al voor rust gewisseld moest worden, beviel hem dan ook niet. "Echt zuur, want ik voelde me goed en vrij voor de wedstrijd en dan komt er zo'n klotenmoment. De eerste vraag die je te binnen schiet is dan toch: het zal toch geen einde seizoen zijn? Maar ik probeer positief te blijven. Je weet nooit wat er uit de scan gaat komen, maar hopelijk valt de schade mee en sta ik volgende week aan de aftrap tegen Feyenoord. De kans is klein, maar ik ga er alles aan doen."

Eredivisie

gerelateerd