'Kabinet gaat groen licht geven voor EK-wedstrijden met publiek'

5 april 2021, 22:17

Het lijkt erop dat er binnenkort weer publiek wordt toegelaten in de Nederlandse stadions. Waar sportmarketeer Chris Woerts maandagavond bij Veronica Inside al sprak over de terugkeer van supporters, schrijft het Algemeen Dagblad daar nu ook over. Woensdag hopen de UEFA, de KNVB en de gemeente Amsterdam groen licht te krijgen voor een EK met publiek.

Volgens bovengenoemde krant zijn de Fieldlab-experimenten tot tevredenheid van alle betrokken partijen verlopen. Afgelopen interlandperiode werd er nog geëxperimenteerd met publiek op de tribune. Zo zaten 5.000 fans in de Johan Cruijff ArenA voor het WK-kwalificatieduel tussen Oranje en Letland. Het project moet het laatste zetje richting het EK gven.

Dat is voor de Eredivisie ook goed nieuws. Het is de bedoeling dat er vanaf 25 april publiek wordt toegelaten in de stadions. Het zou betekenen dat er in de Eredivisie de laatste vier speelrondes met publiek worden gespeeld. Dat zal dan gebeuren op strikte voorwaarden, met mogelijk dezelfde protocollen als bij de Fieldlab-wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen