Pröpper kiest niet voor zandbak: "Ik geef niet om het grote geld"

6 april 2021 – Robin Pröpper weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 27-jarige verdediger legde onlangs een aanbieding van Heracles Almelo naast zich neer, maar dat betekent niet dat hij de huidige nummer negen van de Eredivisie aan het einde van het seizoen per se verlaat. Een avontuur in de zandbak sluit Pröpper bij voorbaat in elk geval uit.

Pröpper kiest niet voor zandbak: "Ik geef niet om het grote geld"

Pröpper beschikt bij Heracles Almelo over een aflopend contract en kan dus in de zomer op zoek naar een nieuwe club. Er speelt inmiddels het een en ander, maar welke clubs interesse hebben, wil de verdediger niet kwijt. "Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik het alleen wil horen als het concreet is en het een club is waar ik bij pas. Ik ga ook echt niet wachten tot het einde van de transferperiode. Zo'n speler ben ik niet en zo'n speler wil ik niet zijn", vertelt hij aan Tubantia.

Hoewel hij nog even heeft om een beslissing over zijn toekomst te nemen, zal Pröpper niet al te lang wachten met het doorhakken van de knoop. "Ik ben niet iemand die lang durft te wachten. Het houdt me bezig, het gaat over de toekomst van mij en mijn gezin. Ik ben ook totaal geen gokker, ik zoek stabiliteit", vervolgt Pröpper, die een overstap naar een club in het Midden-Oosten niet ziet zitten. "Dat ga ik echt niet doen. Ik ben totaal niet zo'n type speler, ik geef niet om het grote geld."

Voorlopig is de toekomst van Pröpper ongewis. "Ik teken alleen ergens als het echt wat voor me is. Stel dat ik toch hier blijf, dan is het waarschijnlijk voor een jaar of drie en ben ik bijna 30 als het contract afloopt. Dat zou ook mooi zijn, maar ik wil eerst kijken of er zich iets anders voordoet."

Eredivisie

gerelateerd