Spoorboekje: nieuwe Champions League-krakers én Inter speelt

7 april 2021, 07:00   Bijgewerkt: 6 april 2021, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 7 april.

Wedstrijden

Internazionale - Sassuolo (18.45 uur)

Inter is op koers voor de eerste landstitel sinds 2010. De kans is groot dat de ploeg van trainer Antonio Conte de hegemonie van Juventus gaat doorbreken. Met een voorsprong van elf verliespunten op stadsgenoot AC Milan staat Inter er uitstekend voor. Tegen Sassuolo kunnen de Nerazzurri alweer hun tiende achtereenvolgende zege in de Serie A boeken. Zet Inter vanavond der volgende stap richting de titel waar het al zo lang naar smacht?

Bayern München - Paris Saint-Germain (21.00 uur)

Bayern München won vorig seizoen alles wat los en vast zat, maar de honger naar prijzen is nog lang niet gestild. In de competitie staat het team van trainer Hansi Flick er uitstekend voor en ook in de Champions League hopen de Duitsers opnieuw hoge ogen te gooien. In Paris Saint-Germain treft Bayern in de kwartfinale de ploeg die het vorig seizoen in de finale versloeg. De Fransen zijn vanzelfsprekend uit op sportieve wraak. Voor doelpuntenmachine Robert Lewandowski hoeft PSG niet te vrezen: de Poolse spits is geblesseerd.

FC Porto - Chelsea (21.00 uur)

Op papier heeft Chelsea gunstig geloot in de kwartfinale, maar FC Porto heeft alles in huis om de grote verrassing van deze editie van de Champions League te worden. Misschien zijn de Portugezen dat al. In de vorige ronde schakelden zij immers Juventus uit, na eerder de groepsfase met Manchester City, Olympiakos en Olympique Marseille te hebben overleefd. Wordt het Chelsea van Hakim Ziyech het volgende slachtoffer van Porto?

Voetbal op tv

18.45 uur: Inter - Sassuolo, Ziggo Sport - live verslag van het Serie A-duel

18.45 uur: Juventus - Napoli, Ziggo Select - live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: Bayern München - Paris Saint-Germain, SBS 6 - live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: FC Porto - Chelsea, Ziggo Select - live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen