Gnabry heeft corona en ontbreekt tegen Paris-Saint Germain

6 april 2021, 17:55

Niet alleen Paris Saint-Germain moet enkele spelers missen in de Champions League door coronabesmettingen, maar het virus teistert ook Bayern München. Serge Gnabry heeft een positieve test afgelegd en kan woensdag niet meespelen.

Het was dinsdag tijdens de persconferentie van Hansi Flick aanvankelijk nog onduidelijk of Gnabry met corona kampte, of dat hij 'gewoon' ziek was. "Serge heeft last van zijn keel en ik verwacht niet dat hij op tijd is hersteld", zei Flick. Enkele uren later bleek dat Gnabry te maken heeft met een coronabesmetting. Een hard gelag voor Bayern, aangezien Robert Lewandowski door een blessure ook niet van de partij is. De Pool staat enkele weken aan de kant en mist ook de return.

De verwachting is dat Eric Maxim Choupo-Moting de plek van Lewandowski zal overnemen, met Kingsley Coman en Leroy Sané als buitenspelers. Thomas Müller zal 'op tien; staan in de rematch van de finale van vorig seizoen. Bayern was toen met 1-0 te sterk door een goal van Coman. Overigens is PSG ook gehavend: Alessandro Florenzi en Marco Verratti ontbreken woensdagavond door coronabesmettingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen