Wijnaldum aanvoerder bij Liverpool tegen Real Madrid

6 april 2021, 20:12

Georginio Wijnaldum is dinsdagavond basisspeler in de kwartfinales van de Champions League. De Nederlander staat op het middenveld bij Liverpool, dat het om 21.00 uur opneemt tegen Real Madrid. Hij is zelfs aanvoerder.

Afgelopen weekend was Wijnaldum nog reserve in de kraker tegen Arsenal, die de regerend Premier League-kampioen met 0-3 won. Wijnaldum kwam in het Emirates Stadium als invaller een kwartier voor tijd in het veld. Dinsdag tegen Real is de Nederlander wel basisspeler. Dat geldt niet voor Roberto Firmino, die zijn plaats heeft afgestaan aan Diogo Jota. De Portugees viel tegen Arsenal geweldig in en scoorde twee keer. Thiago moet dinsdag op de bank plaatsnemen en wordt vervangen door Naby Keita.

In de opstelling van Real vallen dinsdag vooral de defensieve problemen op. Sergio Ramos is door een blessure afwezig, terwijl Raphaël Varane door een coronabesmetting niet mee kan spelen. Eder Militao en Nacho vormen daardoor het centrale duo. Lucas Vázquez, van origine een aanvaller, gaat als vleugelverdediger aan het werk.

Opstellingen

Real Madrid: Courtois; Vázquez, Militão, Nacho, Mendy; Casemiro, Modri?, Kroos; Asensio, Vinícius, Benzema.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Keïta; Salah, Mané, Jota.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen