Krul zet met monsterzege nieuwe stap naar Premier League

6 april 2021, 23:26   Bijgewerkt: 6 april 2021, 23:46

De kans is groot dat Norwich City na een jaar in het Championship weer terug gaat keren op het hoogste niveau. De club van Tim Krul was dinsdagavond met liefst 7-0 te sterk voor Huddersfield Town en zette daarmee een nieuwe stap naar promotie.

Huddersfield was de laatste vijf duels ongeslagen in de competitie, maar werd dinsdag compleet van het veld geblazen door de koploper. Al bij rust stond er een 5-0 voorsprong op het bord voor Krul en zijn ploeg. Na rust scoorde Norwich nog twee keer en daar mocht Huddersfield niet eens ontevreden over zijn. De ploeg had nog een veel grotere nederlaag kunnen lijden als Norwich scherper was geweest voor het doel.

De Fin Teemu Pukki was de opvallendste man bij Norwich. Hij nam een hattrick voor zijn rekening. Ook Emi Buendia, Todd Cantwell, Kieran Dowell en Jordan Hugill vonden hun naam terug op het scoreformulier. Norwich staat bovenaan en heeft nog vijf punten nodig om promotie definitief te maken. Met nog zes wedstrijden te gaan is dat normaliter geen probleem voor De Kanaries.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen