Met Verhaar (33) stopt de volgende oudgediende Excelsior

7 april 2021, 09:53   Bijgewerkt: 7 april 2021, 09:58

De Excelsior-renovatie in de komende zomer blijft voortduren. Nadat eerder Luigi Bruins (34) en Sander Fischer (32) al stopten, hangt ook aanvaller Thomas Verhaar (33) zijn schoenen aan de wilgen na dit seizoen. De rechtsbuiten van de Rotterdammers vertrekt na dit seizoen naar het Amsterdamse AFC, uitkomend in de Tweede Divisie.

Dat heeft hij bekend gemaakt in de Cor Potcast. "Het is een heftig besluit natuurlijk. Ook niet geheel vrijwillig, na dit moeilijke jaar bij Excelsior is duidelijk geworden dat mijn contract niet werd verlengd. Ik heb geen zin om te gaan leuren en hopen dat er nog ergens een buitenkansje komt", legt hij zijn vertrek uit. "Ik wil mij gaan focussen op mijn trainerscarrière en daar heb ik nu alle tijd voor."

Verhaar, die in het verleden ook voor Sparta Rotterdam speelde in de Ere- en Eerste Divisie, voetbalde zijn volledige loopbaan in Rotterdam, behoudens één seizoen in 2018/19. Dat voetbaljaar speelde hij bij Ajax Cape Town, zijn enige jaar buiten de havenstad in zijn profloopbaan. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen