AS Roma definitief zonder Mkhitaryan en Smalling

7 april 2021, 14:04

AS Roma heeft de voorlopige wedstrijdselectie bekend gemaakt voor de Europa League-wedstrijd tegen Ajax bekend gemaakt. In totaal reist de club met twintig spelers af naar Amsterdam, dat is uiteindelijk een flink gehavende selectie. Onder andere Chris Smalling en Henrikh Mkhitaryan ontbreken, terwijl de geschorste Rick Karsdorp uiteraard ook niet van de partij is.

De inzetbaarheid van Smalling en Mkhitaryan was al zeer twijfelachtig, maar trainer Paulo Fonseca wilde zo lang mogelijk kijken wat er mogelijk was met het belangrijke duo. Aangezien ze niet afreizen naar Amsterdam, zullen ze zeker niet in actie komen. Bryan Cristante en Jordan Veretout waren ook geblesseerd de laatste tijd, maar zijn er wel bij vooralsnog. Uiteindelijk kunnen er voor de definitieve selectie overigens nog wel spelers afvallen. 

Lees ook: "Stekelenburg vraagteken

Verder moet AS Roma het ook stellen zonder Stephan El Shaarawy, Nicolò Zaniolo, Juan Jesus en Marash Kumbulla: het viertal zit dan ook niet bij de selectie. "Ze hebben 25 topspelers in de selectie. Er staat altijd een goed team", wilde Ajax-trainer Erik ten Hag zich nog zeker niet rijk rekenen.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen