Vermoedelijke opstelling: Stekelenburg wint race tegen de klok

8 april 2021, 07:53   Bijgewerkt: 8 april 2021, 08:15

Het wordt een 'race tegen de klok' voor Maarten Stekelenburg om op tijd fit te worden voor het Europa League-duel tegen AS Roma. Dat schreef het Algemeen Dagblad donderdagochtend, waar de 38-jarige sluitpost wel werd opgenomen in de vermoedelijke opstelling. Deze bevatte verder overigens geen verrassingen.

Stekelenburg viel afgelopen zondag voorafgaand aan het uitduel bij sc Heerenveen tijdens de warming-up uit met een lichte knieblessure. Een ernstige blessure is het niet, maar nog altijd is niet zeker of hij de wedstrijd van vanavond haalt. "Voor Stekelenburg is het afwachten. We kijken van uur tot uur of hij de volgende stap kan zetten. Of hij kan spelen, beslissen we vandaag nog", zei Ten Hag woensdag, al is die beslissing nog niet bekend. Speelt hij niet, dan zal net als in Heerenveen Kjell Scherpen onder de lat staan.

Daley Blind en Noussair Mazraoui ontbreken sowieso en ook Perr Schuurs en Sean Klaiber zijn nog vraagtekens. De namen van de tien veldspelers zijn als gevolg daarvan logisch in te vullen. Dusan Tadic wordt als spits ondersteund door vleugelspelers Antony en David Neres. Naast Davy Klaassen en Ryan Gravenberch wordt ook Edson Álvarez weer gewoon op het middenveld verwacht, waardoor ook Devyne Rensch (rechtsback) en Jurriën Timber (centrale verdediger) hun normale posities weer terug krijgen. Lisandro Martínez en Nicolas Tagliafico completeren de achterhoede. 

Vermoedelijke opstellingen:

Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres

AS Roma: Lopez; Ibañez, Cristante, Mancini; Peres, Veretout, Villar, Spinazzola; Pedro, Dzeko, Pellegrini

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen