Willem II
0 – 0
RKC Waalwijk

PSG kondigt aan: snel contractnieuws Neymar en Mbappé

8 april 2021 – Paris Saint-Germain weet vermoedelijk op korte termijn meer over de toekomst van sterspelers Neymar en Kylian Mbappé. Het regende dit seizoen geruchten over het tweetal, waar hun contracten in 2022 aflopen en er dus snel een keuze zal moeten worden gemaakt. Directeur Leonardo kondigde woensdagavond aan binnenkort meer bekend te kunnen maken.

PSG kondigt aan: snel contractnieuws Neymar en Mbappé

Dat deed hij na de Champions League-zege op Bayern München, waarin het tweetal schitterde. Zo was Mbappé goed voor twee van de drie doelpunten en had ook Neymar met twee fraaie assists een belangrijk aandeel. Waarom de club de twee langer vast wil leggen, werd maar weer eens duidelijk. "We krijgen binnenkort duidelijkheid over de situatie rond de contracten van Mbappé en Neymar", kondigde Leonardo na de wedstrijd aan. "Als we naar hun contracten kijken, denk ik dat we tevreden kunnen zijn."

Ook werd Leonardo door Sky Sport Italia gevraagd naar de vermeende interesse in Gianluigi Donnarumma, al wilde hij daar niet op ingaan. "We zijn hier om het te hebben over de Champions League", reageerde de directeur, die bovendien zeer tevreden is over de huidige doelman Keylor Navas. 

Ligue 1

gerelateerd